مواد اصلي حلوا:
آرد سنگك: 500 گرم
پودر شير (شير خشك):500 گرم
روغن جامد: 250 گرم
روغن مايع: 250 گرم
دارچين، پودر نارگيل و پودر پسته،: براي تزيين
مواد لازم براي شربت حلوا:
شكر: 500 گرم
زعفران دم كرده: 1 قاشق چاي خوري
گلاب: 1پيمانه
آب: 4 پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا شكر، زعفران دم كرده و گلاب و آب را با يكديگر مخلوط كنيد و هم بزنيد تا شكر كاملاً در آب حل شود. مخلوط را با حرارت ملايم 15 دقيقه گرم كنيد.
سپس آرد و شير خشك (پودر شير) را با حرارت ملايم 15 دقيقه تفت دهيد تا رنگ آرد تغيير كند بعد روغن جامد و مايع را به آرد اضافه كنيد.
آرد را در روغن كافي و حرارت ملايم تفت دهيد تا رنگ آرد قهوه اي شود.
شربت آماده شده را كم كم به آرد سرخ شده، اضافه كنيد و روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا حلوا يكدست شود و به روغن بيفتد.
وقتي شربت كاملاً به خورد حلوا رفت، حلوا را از روي حرارت برداريد و در ظرف مناسب بكشيد.
مي توانيد روي حلوا را با دارچين، پودر نارگيل و پودر پسته تزيين كنيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 35
/س