مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
انبه ي پوست كنده و مكعبي خرد شده: 2 عدد
موز پوست كنده و حلقه شده: 2 عدد
آناناس كنسروي خرد شده: 1 قوطي
مغز بادام و گردوي تازه پوست گرفته: 1/2 پيمانه از هر كدام
خامه: 200 گرم
پودر قند يا شكر: 4 تا 5 قاشق سوپخوري
عرق بهارنارنج يا مرباي بهار نارنج: 3 تا 4 قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
ميوه هاي پوست كنده و خرد شده را همراه مغز بادام و گردو داخل كاسه ي گودي بريزيد. خامه را با شكر يا پودر قند و عرق بهار نارنج يا مرباي بهار نارنج مخلوط كنيد و كمي هم بزنيد و روي ميوه هاي داخل كاسه بريزيد.
سالاد را به آرامي هم بزنيد تا ميوه ها له نشود.
سپس آن را سرو كنيد.
اين سالاد را به عنوان دسر نيز مي توان استفاده كرد.
نكته :
1-اگر از مرباي بهار نارنج استفاده مي كنيد نيازي به استفاده از پودر قند يا شكر نيست. و فقط كافي است مربا را با خامه مخلوط كنيد.
2- اگر بخواهيد در اين سالاد از خامه استفاده نكنيد مي توانيد از نصف پيمانه مرباي بهار نارنج استفاده كنيد. يعني ميوه هاي خرد شده را در كاسه بريزيد و روي آن مرباي بهار نارنج بريزيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 35/خ