مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد
پنير ماسکار پون: يک و يک دوم پيمانه معادل 390 گرم
وانيل شکري: يک چهارم قاشق چايخوري
شکر: يک سوم پيمانه
قهوه غليظ: يک چهارم پيمانه
شير:يک چهارم پيمانه
کيک انگشتي: 18 عدد
شکلات تخته اي (تلخ وشيرين): مقداري براي تزئين
پودر کاکائو: مقداري
طرز تهيه:
زرده و سفيده تخم مرغ را جدا نموده، پنيرماسکار پونه، وانيل، زرده تخم مرغ را در کاسه اي ريخته با همزن برقي هم بزنيد تا يکدست شود. سفيده تخم مرغ را در کاسه تميز ريخته با همزن برقي بزنيد تا کف کند سپس شکر را اضافه کرده با همزن برقي بزنيد تا سفت شود بطوري که جاي همزن روي سفيده محو نشود. سپس سفيده تخم مرغ را به مواد فوق الذکر اضافه نموده و مخلوط نمائيد. کيک اسفنجي را به اندازه هاي پنج سانت به قطر يک سانت برش داده و بدين ترتيب کيک انگشتي تهيه مي شود. سپس قهوه غليظ و شير را در ظرفي ريخته با هم مخلوط کنيد و کيک ها را براي يک لحظه در آن بغلطانيد. چند قاشق از مواد آماده شده شماره دو در ظرف مورد نظر ريخته روي آن تعدادي از کيک ها انگشتي را قرار داده مجدداً مايه آماده را ريخته و روي آن کيک قرار داده، به همين ترتيب ادامه داده در مرحله آخر با مايه شماره دو روي آن را پوشانده و مقداري شکلات تخته اي رنده نموده و روي تراماسو بپاشيد سپس مقداري کاکائو روي آن الک کنيد.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ