مواد لازم براي خمير تارت:
آرد: 225 گرم (يك و نيم پيمانه)
شكر يا پودر قند: 70 گرم (3/1 پيمانه)
نمك: 1/8 قاشق چايخوري
پوست ليمو ترش رنده شده: 1 قاشق چاي خوري (يا وانيل 1/4 قاشق چاي خوري)
كره: 100 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
كاكائو: به ميزان دلخواه
مواد لازم براي كرم:
آرد ذرت:3 قاشق غذا خوري
شكر: 1/2 پيمانه
وانيل:1/2 پيمانه
شير سرد: 1 و 3/4 پيمانه
شكلات ساده ي كم شيريني: 100 گرم
كره: 50 گرم
طرز تهيه:
آرد و شكر و نمك و پوست ليمو ترش رنده شده يا وانيل و كره را با هم مخلوط كنيد.
سپس تخم مرغ و پودركاكائو را به آن اضافه كنيد تا خمير يكدستي به دست آيد.
خمير را داخل قالب تارت بيندازيد و داخل فري با حرارت 175 درجه ي سانتيگراد 15 تا 20 دقيقه بپزيد.
بعد از پخت و سرد شده داخل تارت ها را با اين كرم پر كنيد.
طرز تهيه:
آرد ذرت، شكر، وانيل و شير سرد را كم كم با هم مخلوط كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود.
شكلات را تكه تكه كنيد و به مواد اضافه كنيد و كاملاً هم بزنيد.
در آخر كره و وانيل را بيفزاييد و مواد را با هم مخلوط كنيد تا غليظ شود و كرم يكدست و سفتي بدست آيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 35/خ