جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه بادمجان
-(2 Body) 
دلمه بادمجان
Visitor 626
Category: دنياي فن آوري
يک کيلو گرم/ بادمجان
3 عدد/ گوجه فرنگي
200 گرم /پنير پارمزان
2 عدد /فلفل دلمه اي
به مقدار کافي روغن
1-بادمجان ها را پوست کنده از دراز برش بزنيد.
2-روغن را داغ کنيد.دو طرف برش هاي بادمجان را سرخ نماييد.
3-بادمجان هاي سرخ شده را روي سطح صافي قرار دهيد.
4-روي هر بادمجان مقداري پنير بريزيد.
5-حلقه هاي گوجه فرنگي را روي پنير بچينيد.
6-برش هاي فلفل دلمه اي را روي گوجه فرنگي قرار دهيد.
7-سپس لبه هاي بادمجان را از بالا و پايين همانند شکل روي هم قرار دهيد با کمک يک خلال دندان لبه ها را به هم متصل کنيد.سپس آنها را داخل ديس بچينيد.
8-ديس را به مدت 8تا10دقيقه با حرارت 180درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد.

نکات طلايي:

-اين دلمه را مي توانيد بر روي اجازگاز تهيه نماييد.به اين روش که دلمه ها را آماده نموده و داخل ظرف قرار دهيد.نصف فنجان آب داخل قابلمه بريزيد.بعد از جوش آمدن آب حرارت را کم کرده و دم کني را روي آن قرار دهيد.
-مي توانيد فيله گوشت گوسفندي پخته نيز وسط دلمه بگذاريد.البته قبل از استفاده فيله ،آن را بخارپز و يا با مقداري زرد چوبه ويک عدد پياز آبپز کنيد.
منبع: تغذيه و سلامتي شماره 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image