يک کيلو گرم/ بادمجان
3 عدد/ گوجه فرنگي
200 گرم /پنير پارمزان
2 عدد /فلفل دلمه اي
به مقدار کافي روغن
1-بادمجان ها را پوست کنده از دراز برش بزنيد.
2-روغن را داغ کنيد.دو طرف برش هاي بادمجان را سرخ نماييد.
3-بادمجان هاي سرخ شده را روي سطح صافي قرار دهيد.
4-روي هر بادمجان مقداري پنير بريزيد.
5-حلقه هاي گوجه فرنگي را روي پنير بچينيد.
6-برش هاي فلفل دلمه اي را روي گوجه فرنگي قرار دهيد.
7-سپس لبه هاي بادمجان را از بالا و پايين همانند شکل روي هم قرار دهيد با کمک يک خلال دندان لبه ها را به هم متصل کنيد.سپس آنها را داخل ديس بچينيد.
8-ديس را به مدت 8تا10دقيقه با حرارت 180درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد.
نکات طلايي:
-اين دلمه را مي توانيد بر روي اجازگاز تهيه نماييد.به اين روش که دلمه ها را آماده نموده و داخل ظرف قرار دهيد.نصف فنجان آب داخل قابلمه بريزيد.بعد از جوش آمدن آب حرارت را کم کرده و دم کني را روي آن قرار دهيد.
-مي توانيد فيله گوشت گوسفندي پخته نيز وسط دلمه بگذاريد.البته قبل از استفاده فيله ،آن را بخارپز و يا با مقداري زرد چوبه ويک عدد پياز آبپز کنيد.
منبع: تغذيه و سلامتي شماره 74 /س