250 گرم /گوشت چرخ کرده
يک عدد /پياز
يک عدد /تخم مرغ
مقداري نمک و ادويه
يک قاشق غذا خوري / تره و پيازچه خرد شده
نصف پيمانه /روغن مايع
2عدد /گوجه فرنگي
100گرم/ خيارشور
يک قاشق چايخوري/ آرد
2عدد /نان گرد
1-پياز را رنده کنيد.
2-پياز رنده شده آرد ،پيازچه و تره خردشده ،تخم مرغ ،نمک و ادويه را به گوشت افزوده و خوب ورز دهيد.
3-از مواد گلوله هاي کوچکي به اندازه گردو درست کنيد.
4-روغن را داغ کنيد.
5-گلوله هاي گوشت را داخل روغن سرخ کنيد.
6-ميت بال ها کاهو گوجه فرنگي و خيارشور خرد شده را وسط نان هاي گرد قرار داده ميل نماييد.
نکات طلايي:
-تا حد ممکن سعي کنيد ساندويچ را در منزل تهيه نماييد.
-آرد را کم کم به مواد اضافه کنيد تا زماني که آرد به دست نچسبد.اگر مواد شل بود آرد بيشتري اضافه کنيد.
-مي توانيد وسط ميت بال ها گردوي خرد شده و يا آلوبخارا که هسته آن را خارج کرده ايد قرار دهيد.
-در صورت تمايل سبزي جات معطر ديگر مانند مرزه و نعناع نيز به مواد بيفزاييد.
-نان گرد را مي توانيد از بازار خريداري کنيد.البته تهيه آن در منزل نيز امکانپذير است.
منبع: تغذيه و سلامتي شماره 74 /س