جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
توصيه براي ساده زندگي کردن
-(4 Body) 
توصيه براي ساده زندگي کردن
Visitor 510
Category: دنياي فن آوري
ريخت و پاش‌ها را مرتب کنيد ، وسايلي قديمي را جمع کنيد و استرس را کاهش دهيد . تصور کنيد ساعت 7:30 دقيقه صبح شنبه است ولي شما احساس مي‌ کنيد ظهر است . اين احساس به خاطر اين است که شما مي‌خواهيد شبيه خانم‌ هاي ديگر باشيد . هزار تا کار را در يک برنامه زماني کوتاه قرار داده‌ايد . احتمالاً ماشين ظرفشوئي را خالي مي‌کنيد ، تخت را مرتب مي‌کنيد ، حمام را تميز و جمع‌ و جور مي‌کنيد ، لباس ‌ها را در ماشين لباس ‌شوئي مي ‌اندازيد ، کيف مدرسه بچه‌ها را چک مي‌کنيد ، صبحانه را روي ميز مي‌چينيد ، 15 دقيقه روي دوچرخه ثابت ورزش مي ‌کنيد . وقتي ساعت 8 مي‌شود ، شما کاملاً خسته هستيد در حاليکه تازه اول روز است. آيا هيچ وقت آرزو کرده ‌ايد فرشته ‌اي مهربان از راه برسد و به شما در اين کارها کمک کند تا کمي زندگي ‌تان ساده شود ؟!
ما به شما قول نمي ‌دهيم فرشته مهربان به سراغتان بفرستيم ، اما راه ‌هائي را پيشنهاد مي‌کنيم تا بتوانيد کارهايتان را بازنگري کنيد:

برخي از کارها را شب قبل انجام دهيد

ناهار روز بعد را آماده کنيد و لباس‌ هاي خودتان و بچه‌ ها را آماده کنيد ، سپس کارهاي باقيمانده را روي کاغذ بنويسيد و آن را جلو چشم مثلاً روي در کابينت بچسبانيد تا هيچ چيز را فراموش نکنيد . کت‌ها ، کيف‌ ها و کوله ‌پشتي ‌ها را نزديک در بگذاريد. اگر عادت داريد صبح ‌ها چاي‌ يا قهوه بنوشيد ، از قبل دستگاه را آماده کنيد و ليوان ‌تان را کنار آن بگذاريد.

محدوديت قايل شويد

اگر ديديد دائم در حال کلنجار رفتن با بچه ‌ها هستيد ، براي اينکه کمي کارهايشان منظم شود ، براي غذا‌ خوردن و رفتن به آشپزخانه زمان بگذاريد يا قوانين محکمي وضع کنيد و مواظب باشيد تا همه به آن پايبند باشند . زمان را از پا در آوريد.

محکم کاري کنيد

مي ‌توانيد هر کاري را که بايد انجام دهيد نظير نامه‌ هائي که بايد پست شوند ، CD هائي که بايد پس داده شوند ، ليست خريد يا هر چيز ديگر را شب قبل در ماشين بگذرايد تا صبح که با عجله بچه ‌ها را به مدرسه مي‌ بريد کاري را از قلم نيندازيد.

بچه ‌ها را هم در کار شريک کنيد

اگر خودتان به تنهائي تمام کارها را انجام مي ‌دهيد ، بدانيد که به فرزندان خود خيانت مي ‌کنيد . بچه ‌ها براي اينکه مسئوليت ‌پذير شوند نياز دارند در کارها همکاري و مشارکت داشته باشند ، پس براي سبک ‌تر شدن کارهاي خود برخي از آنها را به دوش بچه ‌ها بگذاريد ؛ مثل شستن ظرف‌ هاي صبحانه ، بيرون گذاشتن زباله ‌ها و جمع و جور کردن اتاق ‌نشيمن.

کارهايتان را اولويت ‌بندي کنيد

اگر کاري در درجه اول اولويت نيست ، پس خودتان را براي انجامش به آب و آتش نزنيد . مي ‌توان تمامي کارهاي خسته کننده روزانه را اولويت ‌بندي کرد . مثلاً در اورژانس بيمارستان هم بيماران به ترتيب وخامت حال معاينه مي ‌شوند . و اين بستگي به نياز بيمار دارد . پس شما هم مي ‌توانيد به کارهايتان همين طور فکر کنيد.

تقويم خانوادگي درست کنيد

ابتدا مسئوليت را تقسيم کنيد و به ‌جاي اينکه قبل از همه کارها را به ‌عهده بگيريد ، بگذاريد تا ديگر اعضاي خانواده براي مشکلات چاره‌اي بينديشند . قسمتي از دردسر و استرس خانم ‌ها مربوط به بخشي است که مي‌ ترسند کاري از کنترل‌ شان خارج شود.

جاي همه چيز را در خانه معين کنيد

اين کار به اعضاء خانواده کمک مي‌ کند تا هر چيزي را که نياز دارند راحت پيدا کنند و مهمتر از آن، مي ‌دانند که هر چيزي را کجا بگذارند تا بعداً کار شما چند برابر نشود.

اضافه‌ها را دور بريزيد

مي ‌توانيد نامه‌ هايتان را مثلاً در همان حياط روي در سطل زباله مرتب کنيد . در اين صورت فقط نامه‌ هائي را با خود به داخل خانه مي ‌آوريد که واقعاً مهم هستند و بقيه نامه ‌ها را دور مي ‌ريزيد.

برنامه‌ريزي کنيد

اول هر هفته راجع به غذائي که مي ‌خواهيد بپزيد ، خريد از سوپر مارکت و وسايل مورد نياز بچه ‌ها ، تصميم بگيريد و براي کل هفته برنامه‌ ريزي کنيد.

به مزاحمان گوش نکنيد

هنگام کار مي‌توانيد با همکارانتان قرار بگذاريد و علامتي را انتخاب کنيد ، تا مزاحمتان نشوند . مثلاً عينکتان را بزنيد يا از مچ بند استفاده کنيد . اين يک علامت غير کلامي ساده است که کمک مي‌ کند ديگران حريم خصوصي شما را رعايت کنند.

لوازم اضافي در منزل داشته باشيد

هميشه برخي اجناس اضافي را در خانه نگه داريد مثل کادوهاي کوچک ، عروسک ، کاغذ کادو در اين صورت وقتي فرزندتان به تولد دعوت شد به تقلا و زحمت نمي‌ افتيد تا کادوئي مناسب تهيه کنيد.

پوشه‌هاي مختلف تهيه کنيد

مي ‌توانيد براي قبض‌هاي مختلف يا حتي کارهاي مربوط به بچه ‌ها، پوشه تهيه کنيد. مثلاً در مورد کلاس‌هاي مختلف بچه‌ها مي‌ توانيد دو تا کاغذ کوچک برداريد و روي آنها يادداشت کنيد. يکي را روي يخچال بگذاريد . البته سعي کنيد فقط يادداشت کارهاي خيلي مهم را نگه داريد.

کيف مخصوص وسايل مورد نياز تهيه کنيد

در واقع اگر سراغ کمد خودتان يا بچه ‌ها برويد هميشه لباس و کفش‌ هائي پيدا مي ‌کنيد که ديگر نمي ‌پوشيد.
مي ‌توانيد آخر هر ماه پس از مرتب کردن کمدها اين وسايل را درون کيف مخصوص بگذاريد و آنها را به افراد نيازمند بدهيد.

همين حالا انجامش دهيد

اگر همين‌طور که پيش مي‌ رويد کارهايتان را هم انجام دهيد هرگز احساس آشفتگي و بي ‌نظمي نمي ‌کنيد.

همه جوراب ‌ها را يک رنگ بخريد

در اين صورت اگر يک لنگه گم يا سوراخ شد بلافاصله مي‌ توانيد آن را جايگزين کنيد.

دير بله بگوييد

هيچ وقت با هيچ کاري به سرعت موافقت نکنيد . بهتر است به خود زمان بدهيد تا وقت، انرژي و علاقه‌تان را نسبت به کار به ‌خصوصي بسنجيد.

زنگ تفريح داشته باشيد

حتي دور شدن از محيطي که در آن هستيد به اندازه 5 دقيقه مي ‌تواند ذهنتان را باز کند و راندمان کارتان را بالا ببرد.

کدهاي رنگي بگذاريد

مي ‌توانيد براي هر يک از اعضاي خانواده ، حوله ، ملحفه ، روبالشي و سبد مخصوص لباس‌ هاي کثيف را با رنگ‌ هاي جداگانه بخريد. در اين صورت متوجه مي‌ شويد مثلاً کداميک بيشتر و سريعتر به خشکشوئي نياز دارند و بچه‌ها هم متوجه مي‌ شوند که چه موقع بايد لباس ‌ها را درن سبد بريزند.
منبع: www.vefagh.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image