مواد لازم :
کره :30 گرم
شکلات شيري:50 گرم
پودر کاکائو:50 گرم
پودر شکر:70 گرم
زردة تخم مرغ :2 عدد
شير:2 قاشق سوپخوري
خامه:100 ميلي ليتر
پودر فندق ، گردو يا بادام :50 گرم
طرز تهيه :
کره و شکلات را در ظرفي بريزد و روي حرارت غير مستقيم ملايم قرار دهيد ؛ در حدي که شکلات و کره به صورت مايع درآيد .
سپس ظرف را از روي حرارت برداريد و پودر کاکائو را به آن بيفزاييد.
در ظرفي ديگر ، پودر شکر و زردة تخم مرغ را با همزن بزنيد و مخلوط شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنيد و با همزن خوب بزنيد .
سپس شير و بعد خامه را بيفزاييد و با همزن خوب بزنيد.
در انتها، پودر گردو يا هر کدام از مغزها را اضافه کنيد.
پس از مخلوط کردن ، مواد را در ليوان يا ظرف در دار بريزيد و آن را به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره33
/س