جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباي سيب زعفراني
-(6 Body) 
مرباي سيب زعفراني
Visitor 500
Category: دنياي فن آوري
250 گرم/ سيب خردشده
450گرم/ شکر
2 قاشق غذاخوري/ آبليمو
2قاشق غذاخوري/ زعفران آب گرفته
1-سيب هاي خرد شده را داخل کاسه ريخته و شکر را روي آن بپاشيد. چند دقيقه آن را کنار بگذاريد.
2-سپس يک ليوان آب بر روي حرارت قرار دهيد.سيب ها را داخل آن بريزيد.
3-زعفران آب گرفته و آبليمو را نيز اضافه نماييد.بعد از اين که به غلظت دلخواه رسيد حرارت را خاموش کنيد.
4-بعد از اين که خنک شد داخل شيشه بريزيد.

نکات طلايي:

-افزودن آبليمو به مربا مانع از شکرک زدن آن مي شود.
-در صورت تمايل يک چهارم قاشق چايخوري زنجبيل و دو قاشق غذاخوري گلاب در مرحله آخر به مواد بيفزاييد.
-مربا را بعد از اينکه خنک شد داخل شيشه بريزيد.و داخل يخچال نگه داري کنيد.
-مي توانيد لا به لاي مربا داخل شيشه مقداري گردوي خرد شده بريزيد.
-هنگام تهيه مربا از حرارت دادن بيش از حد خودداري کنيد چون باعث له شدن مواد مي شود.
منبع: تغذيه و سلامتي شماره 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image