250 گرم/ سيب خردشده
450گرم/ شکر
2 قاشق غذاخوري/ آبليمو
2قاشق غذاخوري/ زعفران آب گرفته
1-سيب هاي خرد شده را داخل کاسه ريخته و شکر را روي آن بپاشيد. چند دقيقه آن را کنار بگذاريد.
2-سپس يک ليوان آب بر روي حرارت قرار دهيد.سيب ها را داخل آن بريزيد.
3-زعفران آب گرفته و آبليمو را نيز اضافه نماييد.بعد از اين که به غلظت دلخواه رسيد حرارت را خاموش کنيد.
4-بعد از اين که خنک شد داخل شيشه بريزيد.
نکات طلايي:
-افزودن آبليمو به مربا مانع از شکرک زدن آن مي شود.
-در صورت تمايل يک چهارم قاشق چايخوري زنجبيل و دو قاشق غذاخوري گلاب در مرحله آخر به مواد بيفزاييد.
-مربا را بعد از اينکه خنک شد داخل شيشه بريزيد.و داخل يخچال نگه داري کنيد.
-مي توانيد لا به لاي مربا داخل شيشه مقداري گردوي خرد شده بريزيد.
-هنگام تهيه مربا از حرارت دادن بيش از حد خودداري کنيد چون باعث له شدن مواد مي شود.
منبع: تغذيه و سلامتي شماره 74 /س