مواد مورد نياز :
زرده تخم مرغ :2 عدد
سفيده تخم مرغ :2 عدد
کره :150 گرم
آرد :250 گرم
پودر قند :100 گرم
هل :1 قاشق چايخوري
گردو نگيني خرد شده :250 گرم
طرز تهيه :
مخلوط کره و پودر قند را کاملاً به هم بزنيد تا حجم آن 2 برابر شود. بعد زرده ها را يکي يکي اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد. هل را افزوده بعد آرد را کم کم اضافه کنيد و همچنان هم بزنيد تا خمير يکنواختي به دست آيد. از خمير به اندازه يک گردو برداشته و درون سفيده تخم مرغ به مدت زياد غوطه ور کنيد و در گردو نگيني شده بغلطانيد.
شيريني هاي خام را در سيني فر و درطبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتي گراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا بپزد و آنها را بعد از پخت و خنک شدن در پودر قند بغلطانيد.
اين شيريني هم گرد است و هم گردويي . به تجربه اش مي ارزد.
منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 30/س