جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خرما پلو (توصيه اي براي شب عيد)
-(1 Body) 
خرما پلو (توصيه اي براي شب عيد)
Visitor 514
Category: دنياي فن آوري

مواد مورد نياز:

برنج :4 پيمانه
خرما:500 گرم
رشته پلويي :250 گرم
روغن :1 پيمانه
آب :5 پيمانه
گوشت چرخ کرده :500 گرم
پياز رنده شده: 1 عدد متوسط
نمک :يک هشتم قاشق چايخوري

طرز تهيه :

آب را جوش آورده بعد برنج را اضافه کنيد تا بپزد . آنگاه رشته را اضافه کرده بلافاصله آبکش کرده و دم کنيد . گوشت چرخ کرده را در يک ظرفي ديگر ريخته با پياز رنده شده و کمي نمک ورز داده بعد به شکل بيضوي در آوريد . آنگاه گوشت ها را با کمي روغن تفت داده بعد در شکاف هر يک از خرماهايي که قبلاً هسته آنها را درآورده ايد يک عدد گوشت قرار دهيد و همراه با خرما در کمي کره تفت دهيد.
در پايان رشته پلوي دم کشيده را در ظرفي مناسب کشيده و خرماها را دورچين کنيد و براي تزئين نيز مقداري پياز داغ که قبلاً آماده کرده ايم و در صورت تمايل اندکي روغن روي خرماپلوي حاضر ريزيد . نوش جان!

نکته :

1 ـ در استان لرستان اين پلو مخصوص شب عيد است و معمولاً براي پخت آن از روغن حيواني استفاده مي شود.
2 ـ مقدار رشته به سليقه شما عزيزان بستگي دارد.
3 ـ افزودن دارچين و پودر زيره هنگام دم کردن نتيجه لذت بخشي خواهد داشت.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 30
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image