مواد مورد نياز براي 4 فنجان :
آب :4 فنجان
چاي سياه :1 پيمانه
شکلات سياه (تلخ):25 گرم (ريز خرد کنيد)
دارچين :1 قاشق چايخوري
نبات :در صورت تمايل
طرز تهيه :
آب را در ظرفي مناسب بجوشانيد و چاي را دم کنيد. يا از صافي درون قوري استفاده کنيد و يا چاي دم کشيده را صاف کنيد تا تفاله ها جدا شوند و چاي صاف شده را دوباره درون ظرف بريزيد.
سپس شکلات خرد شده را اضافه کرده و هم بزنيد تا در چاي حل شود . دارچين را هم اضافه کنيد . در صورت نياز چاي را دوباره گرم کنيد و داخل فنجان سرو کنيد.
در صورت تمايل مي توانيد از نبات براي شيرين کردن چاي استفاده کنيد ؛ زيرا شکلات سياه يا تلخ آن چنان شيريني ندارد.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 30/خ