مواد مورد نياز :
کره به دماي محيط رسيده و خرد شده:125 گرم
وانيل :1/2 قاشق چايخوري
شکر قهوه اي :75 گرم
پودر شکر:75 گرم
تخم مرغ :1 عدد
آرد سفيد :185 گرم
بيکينگ پودر :1 قاشق مربا خوري
گردو خرد شده و تست شده :30 گرم
شکلات چيپسي :190 گرم
طرز تهيه :
در ظرف گودي کره و وانيل و شکر و پودر شکر را به همراه تخم مرغ کامل،با همزن برقي بزنيد تا مايه صافي به دست آيد. آرد را به همراه بيکينگ پودر الک کنيد و به همراه گردو و شکلات چيپسي به مايه اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه يکدست شود.
به اندازه يک قاشق سوپخوري از مايه به دست آمده را درون سيني فر که آن را کمي چرب کرده ايد گذاشته و کمي آن را پهن کنيد و در فري که از قبل گرم کرده ايد به مدت 12 دقيقه با حرارت 200 درجه سانتي گراد بگذاريد تا زماني که قهوه اي روشن شود.
بعد از فر خارج کنيد؛ به مدت 5 دقيقه در سيني بماند. بعد آن را روي پنجره سيمي انتقال دهيد تا خنک شود و در ظرف مورد نظر بچينيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 30/خ