مواد لازم :
آرد:125 گرم
شکر:150 گرم
روغن مايع:100 گرم
تخم مرغ :4 عدد
شير :نصف پيمانه
پودر کاکائو:2 قاشق مرباخوري
وانيل (شکري):1 قاشق چايخوري
بکينگ پودر:1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
تخم مرغ ها را در ظرفي بشکنيد و وانيل را به آن اضافه کنيد و با همزن کاملاً هم بزنيد تا کرم رنگ شود.شکر را به آن بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد.بعد روغن و شير را به مواد قبلي اضافه کنيد.
آرد، بکينگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنيد و از الک رد کنيد و به مواد بالا در چند مرحله بيفزاييد.مايه آماده شده را در ظرفي که از قبل چرب کرديد ريخته و ظرف را بدون درپوش 10 تا 12 دقيقه با درجه متوسط بالا در مايکروويو بگذاريد.
نکته :
1-افرادي که دستگاه آنها قابليت کانوکشن دارد بهتر است دستگاه را قبل از گذاشتن کيک در آن، با دماي 200 درجه ي سانتيگراد گرم کنند.
2-مي توان براي اينکه کيک به ظرف نچسبد درون ظرف را سلفون بکشيد.مازاد کيک را حتماً در ظرف در بسته قرار دهيد تا تازه بماند.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40/خ