مواد لازم:
کيک کره اي :1 عدد به ابعاد 23 در 23 سانت
کرم کره اي : 500 گرم
خمير فوندانت:1 کيلو
سکه هاي شکلاتي :به ميزان لازم
کرم رويال:به ميزان لازم
طرز تهيه :
کيک کره اي را از ارتفاع به سه قسمت مساوي تقسيم کنيد و بين هر لايه را کرم کره اي بماليد.لايه ها را روي هم قرار دهيد.سطح و ديواره ي کيک را نيز با کرم کره اي کاملاً بپوشانيد.
دو سوم از خمير فوندانت را به رنگ سبز در آوريد و سطح کيک را کاملاً با آن پوشش دهيد.باقيمانده ي خمير را به رنگ قهوه اي تيره و روشن در آورده و از آن کيسه هاي پول بسازيد و آنها را روي کيک قرار دهيد.نوارهاي باريکي از خمير سفيدرنگ بسازيد و از آنها به عنوان بند دور کيسه استفاده کنيد.همچنين تکه کوچکي از خمير را به رنگ آبي و يا قرمز در آوريد و به عنوان منگوله سر نخ هاي کيسه استفاده کنيد.
دقت داشته باشيد سکه ها و کيسه را بايد به کمک کرم رويال بچسبانيد تا از کيک جدا نشود.
طرز تهيه کرم کره اي :
250 گرم کره نرم را با همزن برقي بزنيد تا سفيد و سبک شود.دور همزن را تند کنيد و به تدريج 500 گرم پودر شکر الک شده را به همراه يک چهارم قاشق چايخوري وانيل و يک قاشق سوپخوري آب جوش به کره افزوده و به مدت 5 دقيقه بزنيد تا به شکل کرم درآيد.
نکته:
شما مي توانيد از کيک اسفنجي و خامه نرم گرفته نيز براي تهيه ي اين کيک استفاده کنيد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40/خ