مواد لازم:
بادمجان:4 عدد
روغن سرخ کردني:به ميزان لازم
پياز داغ:2 قاشق غذاخوري
پياز:1 عدد
گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله ):250 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه :به ميزان لازم
تخم گشيز ساييده :کمي
ماست چکيده:500 گرم
طرز تهيه:
بادمجان ها را پوست بکنيد.سپس آنها را بشوييد و نمک بزنيد تا تلخي آن برود.دوباره آنها را بشوييد و خشک کنيد.سپس در روغن سرخ کنيد.بعد آنها را روي کاغذ آشپزخانه يا حوله کاغذي بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.سپس بادمجان ها را با پياز داغ بپزيد.
پياز را رنده کرده همراه با گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنيز مخلوط کنيد و به صورت کوفته ريزه درآوريد.
کوفته ها را در 2 قاشق غذاخوري آب حرارت دهيد تا کمي ديگر سرخ شده و بپزند.بعد بادمجان ها را در ظرفي مناسب بچينيد، کوفته ريزه ها را روي آن بگذاريد و در پايان غذا را با ماست چکيده تزيين کنيد.اين غذا با طعم تندتر، خوشمزه تر خواهد شد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره ي 40/س