مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
سيب زميني متوسط:3عدد
نمک و فلفل :به دلخواه
کره
هويچ متوسط :5 عدد
خيارشور متوسط :6 عدد
تره فرنگي درشت :2 ساقه
نخود فرنگي کنسرو شده :200 گرم
ذرت کنسرو شده :200 گرم
سس خردل :1 قاشق چايخوري سرصاف
روغن زيتون :5 قاشق غذاخوري
آب ليمو ترش:3 قاشق غذاخوري
سس مايونز :2 قاشق غذاخوري سرپُر
طرز تهيه:
سيب زميني ها را پوست گرفته به صورت مکعبي خرد کنيد.
سپس آنها را با کمي نمک، فلفل و کره آب پز کنيد.البته مراقب باشيد له نشوند.هويج ها را هم مکعبي خرد کرده، همراه مقدار کمي آب نيم پز کنيد.
بعد از پخت سيب زميني و هويج آنها را فوراً داخل آبکش بريزيد تا نرم نشوند.خيارشورها را ريز خرد کنيد و کمي از آب آن را بگيريد.تره فرنگي ها را از بالا به پايين برش عميق داده، تمام لايه ها را از هم جدا کرده، يک به يک شسته و خشک کنيد.
سپس مجدداً لايه ها را روي هم گذاشته و به صورت خلالي ريز خرد کنيد.تمام مواد سالاد را روي هم ريخته ابتدا نمک، فلفل، روغن زيتون، سس خردل و آب ليموترش را به آن افزوده در انتها سس مايونز را به آن بيفزاييد.
نکته:
برگ هاي تيره و ضخيم تره فرنگي را براي سالاد به کار نبريد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره ي 40
/س