مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :
نان تست :6 عدد
شير:3 پيمانه
نشاسته ذرت:3 قاشق غذاخوري
خامه :1 پيمانه
شکر :يک چهارم پيمانه
گلاب:يک چهارم پيمانه
مواد لازم براي شربت:
آب:1 پيمانه
شکر :1 پيمانه
زعفران:يک چهارم قاشق چايخوري
مواد لازم براي تزيين:
پودر پسته ، خلال بادام و پودر گردو :به ميزان دلخواه
طرز تهيه :
نان تست را به تکه هاي کوچک تقسيم کنيد و در ظرف کم عمق بريزيد.ظرف را با فر با حرارت ملايم به مدت 10 دقيقه قرار دهيد تا نان تست کاملاً برشته شود.مواد شربت را با هم مخلوط کنيد و به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا به حد جوش برسد.
شربت داغ را روي تکه نان هاي تست برشته بريزيد. نشاسته، شکر و خامه و گلاب را با هم مخلوط کنيد و سپس به آرامي شير را به آن بيفزاييد.
به طوري که نشاسته در شير کاملاً حل شود و سپس محلول را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا فرني غلظت لازم را پيدا کند.
فرني را روي نان تست برشته شده بريزيد و در يخچال بگذاريد تا خنک شود.وقتي فرني خنک شد، روي آن را با خلال بادام، پسته و پودر گردو تزيين کنيد.
يک دسر راحت و خوشمزه که يکي از دو روز قبل از ميهماني مي توانيد آماده کرده و در يخچال نگه داريد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40/خ