مواد لازم براي خمير تارت:
آرد:دو و نيم پيمانه
بکينگ پودر:1 قاشق مرباخوري
کره :125 گرم
پودر بادام:1 پيمانه
شکر :1 پيمانه
تخم مرغ :1 عدد
آب يخ :مقداري (تا مواد خمير شود)
مواد لازم براي تارت:
خرمالو:5 عدد
تخم مرغ :1 عدد
شکر:1 پيمانه
خامه :100 گرم
نشاسته :2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
درون کاسه اي آرد و بکينگ پودر را مخلوط کنيد.بعد کره نرم را اضافه کنيد و ورز دهيد.سپس پودر بادام و شکر را مخلوط کرده و ورز دهيد.تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنيد.براي انسجام پيدا کردن خمير از آب يخ استفاده کنيد. سپس خمير را در کف و ديواره ي قالب پهن کنيد.
درون کاسه اي خرمالو، تخم مرغ، شکر، خامه و نشاسته را ريخته و با هم مخلوط کنيد تا به صورت پوره درآيد.اين پوره را روي خمير بريزيد و سطح آن را با نوارهايي از خمير تزيين کنيد.قالب را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 25 دقيقه قرار دهيد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40/خ