يک عدد/ هندوانه
يک عدد /خربزه
يک عدد /طالبي
دو قاشق غذاخوري /پودر شکر
1-دانه هاي ميوه ها را جداکرده و به اشکال دلخواه خرد کنيد.
2-ميوه هاي خرد شده را داخل کاسه بزرگي بريزيد.
3-روي ميوه ها پودر شکر پاشيده، آن را چند دقيقه داخل يخچال قرار دهيد.سپس ميل نماييد.
بيسکويت عسلي
2 قاشق غذاخوري/ عسل
100 گرم/ بادام زميني
2 قاشق غذاخوري/ کره
2 قاشق غذاخوري/ شکر
يک چهارم پيمانه/ آرد
نصف پيمانه/ بادام زميني فلکس شده
کره را داخل ظرف گرم کنيد.
شکر و عسل را به آن اضافه کرده آرام هم بزنيد.بادام زميني را داخل مواد ريخته مخلوط کنيد.کاغذ روغني کف ديس قرار دهيد.روي کاغذ روغني مقداري آرد بپاشيد با استفاده از قاشق ،مواد را با فاصله بر روي کاغذ قرار دهيد.ديس را به مدت 15 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد.
کاغذ روغني ديگري بر روي مواد قرار داده روي آن را وردنه بکشيد.
سپس با کفگير صاف، بيسکويت ها را از کاغذ جدا کرده در ظرف مناسب بچينيد.
نکات طلايي:
-اگر مايليد مي توانيد از گرمک نيز در تهيه اين دسر استفاده کنيد.البته در اين صورت مقدار شکر را کمتر کنيد.
-در صورت تمايل مقداري گلاب بر روي دسر بريزيد.
-از ترکيب اين مواد مي توانيد پوره ميوه هاي تابستاني نيز تهيه نماييد.به اين روش که همه مواد را با هم داخل ميکسر ريخته و ميل نماييد.
منبع:تغذيه و سلامتي شماره 74 /س