مواد لازم:
ميگوي پوست کنده :500 گرم
نمک :به دلخواه
سيب زميني :2 عدد
پياز :2 عدد
زردچوبه :نصف قاشق سوپخوري
فلفل:نصف قاشق چايخوري
آرد گندم :1 استکان
تخم مرغ :1 عدد
روغن :4 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
ميگوي پاک شده را با آب و نمک بپزيد.سپس همراه با سيب زميني و پياز پوست کنده چرخ کنيد.مخلوطي از زردچوبه، فلفل، نمک و آرد را به مايه ي ميگو اضافه کنيد.تخم مرغ را نيز بيفزاييد و همه ي مواد را با هم خوب ورز دهيد.روغن را در ماهيتابه بريزيد تا داغ شود.مقداري از مايه را در کف دست پهن کنيد و دو طرف آن را در روغن سرخ کنيد.
در پايان کتلت ها را در ديس چيده و اطراف آن را با سبزيجات و سيب زميني سرخ شده و نخود فرنگي تزيين کنيد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره ي 40 /س