مواد لازم :
پياز قرمز/نصف فنجان
برگ اسفناج / دو و نيم فنجان
تربچه درشت /5 عدد
بلوط /6 عدد
بادام /يک چهارم فنجان
پرتقال درشت /1 عدد
آبليمو /يک هشتم فنجان
آب پرتقال /3 قاشق غذاخوري
عسل /1 قاشق غذاخوري
سس چيلي /1 قاشق چايخوري
روغن زيتون /4 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
پياز را خلال کرده و همراه با برگ اسفناج ، تربچه حلقه شده ، بلوط حلقه شده و بادام داخل کاسه اي بريزيد . پرتقال را از پوست جدا کرده و به مواد اضافه کنيد . سس سالاد را با مخلوط کردن بقيه مواد آماده کرده و روي سالاد بريزيد . مواد را خوب زير و رو کنيد تا سس به تمام قسمت ها برسد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 41/خ