طرز تهيه :
ابتدا ترب ها را با پوست بشوييد و سپس آنها را به صورت ورقه هاي بسيار نازک برش دهيد .(بهتر است اين کارا را با رنده چيپسي انجام دهيد تا برش ها به يک ضخامت باشند).
برش هاي ترب را به مدت چند ساعت در آب و نمک قرار دهيد تا نرم و قابل شکل گيري شوند. سپس يک برش کوچک از ترب ها را برداشته و آن را لوله کنيد . آنگاه يک برش کوچک ديگر انتخاب کرده و آن را مقابل برش قبلي قرار دهيد (مانند تصوير).
اين کار را يک بار ديگر انجام دهيد . در رديف بعد دو برش از ترب ها را درکنار هم بچينيد به طوري که مقداري از برش دوم روي برش اول را بگيرد و برش سوم را طوري قرار دهيد که مقداري از آن روي برش اول و مقداري ديگر از آن روي برش دوم را بگيرد. رديف هاي بعد را نيز به همين ترتيب بچينيد فقط دقت داشته باشيد که در هر رديف جديد اندازه گلبرگ ها بايد بزرگتر از رديف قبل باشد . اين کار را به اندازه اي که دوست داريد گل شما بزرگ شود ادامه دهيد. سپس به گل چند خلال دندان بزنيد . اين کار را مي توانيد با انواع سبزيجات مانند سيب زميني نيز انجام دهيد و سپس آن را در روغن فراوان و با حرارت ملايم سرخ کني.
از اين گل ها مي توانيد در کنار غذاهاي گوشتي استفاده کنيد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 41/خ