مواد لازم:
کره:125 گرم
آرد:200 گرم
پودر قند:70 گرم
زرده ي تخم مرغ :2 عدد
رنده ي پوست ليمو:1 عدد
نمک:يک هشتم قاشق چايخوري
آب پرتقال يا آب سرد:نصف پيمانه
زرده ي تخم مرغ:1 عدد براي تزيين
پودر قند :1 قاشق مرباخوري براي تزيين
کنجد:مقداري براي تزيين
طرز تهيه :
ابتدا کره را تکه تکه کنيد.بعد آرد الک شده را با کره مخلوط کنيد.وسط خمير را کمي گود کرده زرده و پودر قند و رنده ي پوست ليمو و نمک را اضافه کنيد.
خمير را ورز دهيد تا لطيف شود.بعد کم کم آب پرتقال را اضافه کنيد و سپس با ماسوره ساده به شکل S قيف بزنيد.بعد روي خمير را مخلوط زرده و پودر قند بکشيد.از کنجد يا بادام خرد شده براي تزيين استفاده کنيد. شيريني را در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه ي سانتيگراد به مدت 10 تا 12 دقيقه قرار دهيد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40/خ