جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني آلکوئر
-(3 Body) 
شيريني آلکوئر
Visitor 501
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

کره:125 گرم
آرد:200 گرم
پودر قند:70 گرم
زرده ي تخم مرغ :2 عدد
رنده ي پوست ليمو:1 عدد
نمک:يک هشتم قاشق چايخوري
آب پرتقال يا آب سرد:نصف پيمانه
زرده ي تخم مرغ:1 عدد براي تزيين
پودر قند :1 قاشق مرباخوري براي تزيين
کنجد:مقداري براي تزيين

طرز تهيه :

ابتدا کره را تکه تکه کنيد.بعد آرد الک شده را با کره مخلوط کنيد.وسط خمير را کمي گود کرده زرده و پودر قند و رنده ي پوست ليمو و نمک را اضافه کنيد.
خمير را ورز دهيد تا لطيف شود.بعد کم کم آب پرتقال را اضافه کنيد و سپس با ماسوره ساده به شکل S قيف بزنيد.بعد روي خمير را مخلوط زرده و پودر قند بکشيد.از کنجد يا بادام خرد شده براي تزيين استفاده کنيد. شيريني را در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه ي سانتيگراد به مدت 10 تا 12 دقيقه قرار دهيد.

منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image