مواد لازم براي 4 تا 6 نفر
بادمجان بزرگ 4 عدد
پيازبزرگ 1 عدد، خرد شده نگيني
فلفل سبز دلمه اي 1 عدد، خرد شده نگيني
ژامبون 2 ورق، خرد شده نگيني
گوشت 150 گرم، پخته و خرد شده
پنير گودا سه چهارم پيمانه رنده شده
پودر پنير پارمزان يك دوم پيمانه
پوره گوجه فرنگي 2 پيمانه
نان تست 10برش
كره يا روغن زيتون 60 گرم
روغن زيتون يك دوم پيمانه
طرز تهيه
بادمجان را شسته و به صورت راه راه پوست بگيريد. نيم ساعت در آب نمك بيندازيد، سپس بادمجان ها را آب سرد شسته و آبكش كنيد. بادمجان ها را با نيمي از كره يا روغن زيتون درظرف در بسته مدت 25 دقيقه بپزيد تا ضمن تفت خوردن پخته و نرم شود. پياز نگيني، فلفل دلمه اي و ژامبون را با باقي روغن به مدت 4 الي 5 دقيقه تفت دهيد تا مواد كمي پخته شود، سپس در ظرف مخصوص فر تمام مواد اعم از بادمجان، فلفل دلمه اي، ژامبون و گوشت پخته، پوره گوجه فرنگي، پنيرها، نمك و فلفل را با هم كاملا مخلوط كرده و درظرف مناسبي بريزيد. دور قهوه اي نان را با چاقو بريده و نان ها را به صورت نگيني خرد كنيد. يك دوم پيمانه روغن زيتون را روي نان ريخته و كاملا زير و رو كنيد. نان ها را روي سطح اسكالپ پخش كرده و بپوشانيد. ظرف اسكالپ را حدود 20 دقيقه در فر داغ قرار دهيد تا روي نان ها طلايي شود.
منبع: هنر آشپزي،شماره 55/س