جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسكالپ بادمجان
-(4 Body) 
اسكالپ بادمجان
Visitor 508
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر

بادمجان بزرگ 4 عدد
پيازبزرگ 1 عدد، خرد شده نگيني
فلفل سبز دلمه اي 1 عدد، خرد شده نگيني
ژامبون 2 ورق، خرد شده نگيني
گوشت 150 گرم، پخته و خرد شده
پنير گودا سه چهارم پيمانه رنده شده
پودر پنير پارمزان يك دوم پيمانه
پوره گوجه فرنگي 2 پيمانه
نان تست 10برش
كره يا روغن زيتون 60 گرم
روغن زيتون يك دوم پيمانه

طرز تهيه

بادمجان را شسته و به صورت راه راه پوست بگيريد. نيم ساعت در آب نمك بيندازيد، سپس بادمجان ها را آب سرد شسته و آبكش كنيد. بادمجان ها را با نيمي از كره يا روغن زيتون درظرف در بسته مدت 25 دقيقه بپزيد تا ضمن تفت خوردن پخته و نرم شود. پياز نگيني، فلفل دلمه اي و ژامبون را با باقي روغن به مدت 4 الي 5 دقيقه تفت دهيد تا مواد كمي پخته شود، سپس در ظرف مخصوص فر تمام مواد اعم از بادمجان، فلفل دلمه اي، ژامبون و گوشت پخته، پوره گوجه فرنگي، پنيرها، نمك و فلفل را با هم كاملا مخلوط كرده و درظرف مناسبي بريزيد. دور قهوه اي نان را با چاقو بريده و نان ها را به صورت نگيني خرد كنيد. يك دوم پيمانه روغن زيتون را روي نان ريخته و كاملا زير و رو كنيد. نان ها را روي سطح اسكالپ پخش كرده و بپوشانيد. ظرف اسكالپ را حدود 20 دقيقه در فر داغ قرار دهيد تا روي نان ها طلايي شود.
منبع: هنر آشپزي،شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image