جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورشت متنجن
-(2 Body) 
خورشت متنجن
Visitor 464
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم

مرغابي، اردك، خوتكا يا مرغ :1 عدد
مغز گردو : 400 تا 500 گرم
قيسي : 250 گرم
كشمش : 200 گرم
رب انار : 2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري
شكر : 3 تا 4 قاشق سوپخوري
گلپر: 2 قاشق چايخوري
آبغوره، آب انار ترش : يك و نيم تا 2 پيمانه
زرد چوبه : مقداري
نمك: مقداري

طرز تهيه

مرغ، مرغابي، اردك يا خوتكا را پاك كرده و بشوييد و كمي نمك بزنيد. مغز گردو را ساييده و نرم كنيد. در يك قابلمه آبغوره يا آب انار ترش، زرد چوبه و نمك را با يك ليوان آب بجوشانيد. گردوي ساييده را اول كمي در آب حل كنيد، سپس داخل قابلمه بريزيد و بگذاريد تا حدود 4 تا 5 ساعت با حرارت ملايم جا بيافتد. اگر غليظ بود در آن آب سرد بريزيد تا گردو به روغن بيفتد . ترشي و نمك آن را اندازه كنيد. توجه داشته باشيد هر قدر پخت گردو طولاني تر باشد، خورش بهتر جا مي افتد. مرغ را با مقدار كمي روغن در تابه تفت داده و به قابلمه اضافه كنيد. بعد ازآن كه پخته شد رب گوجه فرنگي و رب انار را اضافه كرده و بعد قيسي و كشمش را در خورش بريزيد و اجازه دهيد تا خوب پخته شود. در انتها به خورش گلپر بزنيد و بگذاريد تا خوب به روغن بيافتد.

منبع:هنر آشپزي،شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image