مواد لازم براي يک قالب به قطر 26 سانتي متر :
کمي کره و پودر نان (يا آرد سوخاري) / براي کف قالب
کره نرم شده /200 گرم
مارسيپان /100 گرم
زرده تخم مرغ /6 عدد
رنده پوست ليموترش /1 عدد
وانيل /نصف قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ /6 عدد
شکر/140 گرم
آرد /120 گرم
آرد سيب زميني /80 گرم
طرز تهيه :
قالب را با کره چرب کرده و آرد سوخاري روي آن بپاشيد . فر را روي 190درجه سانتي گراد گرم کنيد. کره را با مارسيپان بزنيد . سپس زرده هاي تخم مرغ را يکي يکي اضافه کرده و هر بار يک دقيقه بزنيد. سپس رنده پوست ليموترش و وانيل را به آن اضافه کنيدو بزنيد.
سفيده هاي تخم مرغ را جداگانه بزنيد تا کف کند. شکر را به تدريج به سفيده اضافه کرده و بزنيد تا سفت شود.بعد مايه سفيده را با مايه کره و مارسيپان مخلوط کنيد.
سپس آرد را همراه با آرد سيب زميني الک نموده و به مايه اضافه کنيد . مايه کيک را در قالب ريخته و در طبقة وسط فر به مدت 45 تا 60 دقيقه بپزيد . آنگاه کيک را از قالب خارج کرده و روي پنجره سيمي بگذاريد تا خنک شود.
منبع:هنر آشپزي،شماره41
/س