جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميرچي كاسالان
-(1 Body) 
ميرچي كاسالان
Visitor 499
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم

پياز: 5 تا 6 عدد
فلفل سبز : نيم كيلو
تمرهندي : 1بسته
پودر بادام زميني : 2 قاشق سوپخوري
پودر نارگيل : 2 قاشق سوپخوري
پودر كنجد :2 قاشق سوپخوري
پودر زيره سبز: 1 قاشق چايخوري
پودر گشنيز : 1 قاشق چايخوري
زردچوبه، نمك، فلفل سياه، فلفل قرمز :به مقدار لازم

طرز تهيه

ابتدا دو عدد پياز را با پوست داخل فر بگذاريد تا پخته و تنوري شود، سپس پوست آن را گرفته و چرخ كنيد. بقيه پيازها را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد، سپس آسياب كرده با تمام مواد و ادويه هاي ذكر شده مخلوط كرده و كمي تفت دهيد. اگر فلفل ها كوچك بود باهم تفت دهيد. در غير اين صورت فلفل هاي درشت را از وسط برش داده و داخل آن را از مواد پر كرده و تفت دهيد، سپس آب تمر هندي را صاف كرده و روي فلفل ها بريزيد. با در بسته بگذاريد با حرارت كم و به آرامي بپزد تا خورش جا بيفتد. بعد از پختن و جاافتادن خورش را در ظرف كشيده و سرو كنيد. اين خورش همراه خورش هاي ديگر خورده مي شود.
نكته
ـ (ميرچي كاسلان) به معني خورش فلفل مي باشد.

منبع:هنر آشپزي،شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image