مواد لازم براي 12 عدد:
کره/75 گرم
پودر قند/50 گرم
رنده پوست پرتقال يا ليمو/1 قاشق چايخوري
زردة تخم مرغ /1 عدد
آرد گندم /175 گرم
نمک /يک هشتم قاشق چايخوري
$مواد لازم براي تزيين:
زرده تخم مرغ/1 عدد
رنگ سبز و قرمز خوراکي /از هر کدام 2 قطره
طرز تهيه :
ابتدا کره ، پودر قند و رنده پوست ليمو يا پرتقال را باهم در کاسه اي بريزيد و با همزن بزنيد تا کرم رنگ و لطيف شود.
زرده تخم مرغ را افزوده و کمي بزنيد. سپس آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و به مايه بيفزاييد . با نوک انگشتان مواد را هم بزنيد تا يک خمير لطيف و يکدست تهيه شود.
خمير را در کيسه فريزر قرار داده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا خمير سرد شود . فر را در دماي 190 درجة سانتي گراد يا 375 درجة فارنهايت روشن کنيد و خمير را به قطر 3 ميليمتر باز کنيد و با يک قالب گرد کنگره دار به قطر 6 سانتي متر قالب بزنيد.
سپس بيسکوييت ها را در سيني فر چيده و با قالب هاي کوچک روي آنها را خط بيندازيد ، طوري که خمير را قطع نکند و فقط روي آن نقش بيندازد.
زردة تخم مرغ را کمي بزنيد و آن را نصف کنيد و در دو پياله جداگانه بريزيد و به هر کدام رنگ خوراکي اضافه کنيد و زرده ها را رنگ کنيد . با قلمو روي قسمت هايي را که با قالب کوچکتر نقش زده ايد رنگ کنيد. سيني را در طبقه وسط فر به مدت 10 تا 12 دقيقه قرار دهيد تا بيسکوييت ها بپزند و کمي طلايي شوند.
منبع: هنر آشپزي،شماره 41
/س