جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکوييت شکلات و کورت فلکس
-(4 Body) 
بيسکوييت شکلات و کورت فلکس
Visitor 500
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

تخم مرغ/2 عدد
شکر/275 گرم (يک و يک سوم فنجان)
وانيل /يک هشتم قاشق چايخوري
روغن مايع/125 ميلي ليتر (نصف فنجان)
شکلات خرد شده/150 گرم
آرد /260 گرم (يک و سه چهارم فنجان)
بکينگ پودر/ 2 قاشق چايخوري
کورن فلکس /75 گرم (دو و نيم فنجان)

طرز تهيه:

تخم مرغ ها را همراه شکر به کمک همزن برقي خوب بزنيد . سپس اسانس ، روغن ، شکلات ، آرد و بکينگ پودر الک شده را به آن اضافه کنيد . مواد را به صورت خميري جمع کرده ، روي ظرف را بپوشانيد و به مدت 1 ساعت در يخچال بگذاريد.
به اندازة يک قاشق غذاخوري از خمير برداشته به شکل توپي درآورده و در کورن فلکس بگردانيد . اگر جايي خالي ماند باز از پولک هاي کورن فلکس روي آن بچسبانيد.
سيني فر را کمي چرب کرده ، توپ ها رابا فاصله 5 سانتي متري در آن قرار دهيد و به مدت 15 تا 20 دقيقه در فر 180 درجة سانتي گراد بپزيد . وقتي کورن فلکس ها اندکي تغيير رنگ دادند، سيني را از فر خارج کنيد و بگذاريد بيسکوييت ها به مدت 5 دقيقه در سيني باقي بمانند. سپس آنها را روي يک توري فلزي خنک کنيد.

نکته :

در اين دستور مي توانيد هم از شکلات سفيد و هم از شکلات سياه استفاده کنيد . انتخاب نوع شکلات به سليقه شما بستگي دارد.
منبع: هنر آشپزي،شماره 41
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image