مواد لازم :
تخم مرغ/2 عدد
شکر/275 گرم (يک و يک سوم فنجان)
وانيل /يک هشتم قاشق چايخوري
روغن مايع/125 ميلي ليتر (نصف فنجان)
شکلات خرد شده/150 گرم
آرد /260 گرم (يک و سه چهارم فنجان)
بکينگ پودر/ 2 قاشق چايخوري
کورن فلکس /75 گرم (دو و نيم فنجان)
طرز تهيه:
تخم مرغ ها را همراه شکر به کمک همزن برقي خوب بزنيد . سپس اسانس ، روغن ، شکلات ، آرد و بکينگ پودر الک شده را به آن اضافه کنيد . مواد را به صورت خميري جمع کرده ، روي ظرف را بپوشانيد و به مدت 1 ساعت در يخچال بگذاريد.
به اندازة يک قاشق غذاخوري از خمير برداشته به شکل توپي درآورده و در کورن فلکس بگردانيد . اگر جايي خالي ماند باز از پولک هاي کورن فلکس روي آن بچسبانيد.
سيني فر را کمي چرب کرده ، توپ ها رابا فاصله 5 سانتي متري در آن قرار دهيد و به مدت 15 تا 20 دقيقه در فر 180 درجة سانتي گراد بپزيد . وقتي کورن فلکس ها اندکي تغيير رنگ دادند، سيني را از فر خارج کنيد و بگذاريد بيسکوييت ها به مدت 5 دقيقه در سيني باقي بمانند. سپس آنها را روي يک توري فلزي خنک کنيد.
نکته :
در اين دستور مي توانيد هم از شکلات سفيد و هم از شکلات سياه استفاده کنيد . انتخاب نوع شکلات به سليقه شما بستگي دارد.
منبع: هنر آشپزي،شماره 41
/س