مواد لازم :
روغن جامد/120 گرم (مي توان از نصف مقدار کره و نصف مقدار روغن جامد استفاده کرد)
شکر /200 گرم
تخم مرغ /3 عدد
وانيل/يک چهارم قاشق چايخوري
بکينگ پودر/ نصف قاشق چايخوري
آرد/360 گرم
کشمش/100 گرم
شکر /به دلخواه
خلال پسته/50 گرم
طرز تهيه :
روغن و شکر را خوب بزنيد . تخم مرغ ها را اضافه کرده، وانيل را بيفزاييد و مخلوط را خوب بزنيد.
بکينگ پودر ، آرد و کشمش را مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنيد . اگر مواد شل بود مي توان کمي به آن آرد اضافه کرد.
خمير را در کف دست به صورت گرد درآوريد و در شکر بغلتانيد ، روي آن را در صورت تمايل با خلال پسته تزيين کرده و با فاصله در سيني فر بگذاريد.
چون مايه بر اثر حرارت در فر باز مي شود بين شيريني ها بايد فاصله باشد. سيني فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت 15 دقيقه بگذاريد تا آماده شود.
منبع:هنر آشپزي،شماره 41
/س