مواد لازم :
روغن جامد/150 گرم
پودر قند/100 گرم
وانيل /نصف قاشق چايخوري
تخم مرغ /2 عدد
آرد/350 تا 400 گرم
بکينگ پودر/ نصف قاشق چايخوري
سفيدة تخم مرغ /1 عدد
پودر قند /60 گرم براي روي شيريني
پودر گردو/نصف پيمانه
دارچين /مقداري براي تزيين
طرز تهيه :
روغن را با پودر قند و وانيل مخلوط کرده و به کمک همزن بزنيد تا مايه کاملا يکدست شود. تخم مرغ ها را دانه دانه افزوده قدري ديگر به هم زدن ادامه دهيد . آرد و بکينگ پودر را بيفزاييد تا خمير به دست آيد . خمير را داخل سيني 35 در 40 سانتي متر پهن کنيد.
يک عدد سفيده را با 60 گرم پودر قند زده و با برس روي خمير بکشيد . باقيمانده اين مواد را آنقدر با همزن بزنيد تا به صورت کرم درآيد(کرم رويال) و آن را در قيف ظرفي بريزيد.
پودر گردو و دارچين را روي سفيده ها بپاشيد . سپس روي کار را با کرم رويال نقش انداخته و خمير را به شکل مربع هاي کوچک برش بزنيد .
سيني را در طبقة وسط فري که از قبل با حررات 175 درجة سانتي گراد روشن کرده ايد به مدت نيم ساعت قرار دهيد تا اسلايس ها پخته شوند.
منبع: هنر آشپزي،شماره 41
/س