جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
37 نکته ازمعصومين درموردتربيت فرزند
-(1 Body) 
37 نکته ازمعصومين درموردتربيت فرزند
Visitor 930
Category: دنياي فن آوري
1- رسول اکرم (صلّي الله عليه و آله و سلّم) : به فرزندان خود احترام کنيد و با آداب و روش پسنديده با آنها معاشرت نماييد.
2- بعضي از والدين همه چيزشان را صرف فرزندانشان مي‌کنند به جز وقت خود را.
3- امام صادق (عليه السلام) : فرزندان خودتان را زياد ببوسيد زيرا براي هر بوسيدني ثوابي در بهشت براي شماست.
4- امير مؤمنان (عليه السلام): أکرِمُوا أولادَکمْ وَ أحْسِنُوا آدابَهُمْ يغْفَرْ لَکمْ فرزندانتان را گرامي بداريد و آنان را نيکو تربيت و ادب کنيد تا آمرزيده شويد. (وسائل الشيعه، ج15، ص195)
5- امام علي (عليه السلام): عَلَّموا صِبيانَکم، ما ينْفَعُهُمُ الله به، لا تَغْلِب عليهُم المُرْجِئَهُ برأيها به کودکانتان چيزي بياموزيد که خداوند آن چيز را سودمند قرار داده است، تا صاحبان افکار باطل آنان را گمراه نسازند. (الحياه 1/111؛ بحار الانوار 2/17) 6- حضرت محمد (صلّي الله عليه و آله و سلّم) : اَدَّبُوا اَوْلادَکم فَإنّکمْ مَسْئُولُون فرزندان خود را تربيت نماييد، که در برابر آنان، مسئوليت بزرگي داريد.
7- امام علي (عليه السلام) : اَکرِمُوا اَوْلادَکم وَ اَحْسِنُوا آدابَهُم کودکان خود را بزرگ و گرامي داشته خوب تربيت کنيد.
8- حضرت محمد (صلّي الله عليه و آله و سلّم) : سمّاهم الله الابرار لأنّهم بروا الآباء و الامهات و الابناء خداوند آنها را نيکوکاران (ابرار) ناميد زيرا که به والدين و فرزندان خود نيکي کردند. (مجمع الزوائد 8/146)
9- حضرت محمد (صلّي الله عليه و آله و سلّم) : کما انّ لوالديک عليک حقاً کذلک لولدک چنانکه پدر و مادر بر تو حق دارند، فرزندان نيز حق دارند. (مجمع الزوائد 8/146)
10- حضرت محمد (ص): اعينوا اولادکم علي البّر فرزندانتان را به نيکوکاري کمک کنيد. (مجمع الزوائد 8/146)
11- حضرت محمد (صلّي الله عليه و آله و سلّم) : يا علي! لعن الله والدين حملا ولد هما عقوقهما يا علي! خدا لعنت کند پدر و مادري را که موجب عاق شدن فرزند خود شوند. (مکارم الاخلاق /517)
12- حضرت محمد (ص): يا علي! يلزم الوالدين من ولد هما ما يلزم لهما من عقوقهما يا علي! چنانکه فرزند ممکن است عاق والدين شود، پدر و مادر نيز ممکن است عاق فرزندان شوند. (مکارم الاخلاق /517)
13- حضرت محمد (صلّي الله عليه و آله و سلّم) : يا علي! رحم الله والدين حملا ولدهما علي برهما يا علي! خدا رحمت کند والديني را که باعث نيکوکاري فرزندشان نسبت به خودشان شوند. (مکارم الاخلاق /517)
14- امام سجاد (عليه السلام): حق فرزندت اين است که توجه داشته باشي او از تو به وجود آمده است و منسوب به تو خواهد بود، و خوب و بدش در همين دنيا به تو نسبت داده خواهد شد. مسئوليت تأديب و خداشناسي و کمک بر اطاعت از پروردگار، بر عهده‌ي تو نهاده شده است. (مکارم الاخلاق /484)
15- امام صادق (عليه السلام): و تجب الولد علي والده ثلاث خصال: اختياره لوالدته، و تحسين اسمه، والمبالغه في تأديبه فرزند سه حق بر پدر دارد: مادر خوب انتخاب کردن، نام خوب نهادن، جديت در تربيت و ادب کردن او. (تحف العقول /337)
16- حضرت محمد (ص): حق الولد علي والده ان يعلمه الکتابه و السباحه و الرمايه و ان لا يرزقه الا طيباً فرزند بر پدر خود حق دارد که: نوشتن و شنا کردن و تيراندازي را به او ياد و جز رزق حلال و پاکيزه به او نخوراند. (کنز العمال، حديث 4534)
17- امام علي (عليه السلام): حق الولد علي الوالد أن يحسن اسمه و يحسن ادبه و يعلمه القرآن حق فرزند بر پدر اين است که نام نيکويي برايش انتخاب کند، و نيکو تربيت نمايد و قرآن را به او ياد بدهد. (نهج البلاغه شماره 339)
18- امير المؤمنين (عليه السلام): ما نحل والد ولداً نحلاً افضل من ادب حسن پدر ارثي را براي فرزندش باقي نمي‌گذارد که بهتر از ادب و تربيت نيک باشد. (مستدرک الوسائل 2/625)
19- حضرت محمد (صلّي الله عليه و آله و سلّم): اکرموا اولادکم و احسنوا آدابهم يغفرلکم فرزندان خود را گرامي بداريد و آنها را نيکو تربيت کنيد تا خدا شما را بيامرزد. (بحار 104/95)
20- براي اصلاح اجتماع ابتدا بايد از خانواده شروع کرد نه از دولت.
21- اگر مي‌خواهيم اصلاحي در آداب و رسوم عمومي بوجود آوريم بايد ابتدا با اصلاح آداب و رسوم خانوادگي آغاز شود، و اين امر مطلقاً بر عهده‌ي پدران و مادران است.
22- با سپردن مسئوليت‌هاي کوچک به کودکان خود، آنها را براي زندگي اجتماعي و قبول مسئوليت‌هاي بزرگ آماده سازيد.
23- امام علي (عليه السلام) : قلبُ الحَدَثِ کالاَرضِ الخالِيهِ کلّما اُلْقِي فيها قَبِلَتْهُ قلب کودک همانند زمين بکر و آماده‌اي است که هرچه در آن کاشته شود، بلافاصله پرورش مي‌يابد.
24- امام سجاد (عليه السلام): حَقُّ الصَّغير رَحِمْتَهُ في تَعْليمه و العَفْوُعَنهُ، و السَّتْرُ عليه و الرَّفقُ بِه و المَعُونَهُ لَهحق کودک آن است که به او مهرباني‌کني در آموزش‌دادن و چشم‌پوشي (از لغزش‌ها) و پنهان داشتن اشتباهات و نرمش با او و ياري رساندن(به هنگام ناتواني‌هاي کودکانه).
25- پدران و مادران بايد به تدريج در محيط خانه روحيات اجتماعي را در کودکان پرورش دهند.
26-اجازه دهيم کودکانمان سئوالات خود را طرح کنند.
27- اجازه دهيم کودکانمان در حدود معلومات خود اظهار نظر کرده و در برابر ديگران سخن بگويند.
28- بگذاريم تا کودکانمان برخي از مشکلاتشان را خود برطرف کنند.
29- بگذاريم تا کودکانمان در برخي از مشکلات، با ابتکار خود موانع را از سر راه بردارند.
30- تربيت کردن ياري کردن کودک است تا به شخصيت آزاد و منضبطي که همان موجود اخلاقي است برسد.
31- مقام معظم رهبري: اهميت دادن به زندگي، سلامت و تربيت کودک، يک مسأله اساسي است.
32- حضرت محمد (صلّي الله عليه و آله و سلّم) : اگر فرزندان خود را ادب آموزيد، از صدقه‌دادن در هر روز بهتر است.
33- لقمان حکيم: در خردسالي قبول ادب کن تا چون پير شوي، بهره‌ي آن ببري.
34- امام علي ( عليه السلام ): ادب آموز فزند هر که خواهي باشي زيرا ادب تو را از حساب بي‌نياز کند.
35- ميشل دو مونتني: ادب را به رايگان مي‌توان به دست آورد، ليکن با آن همه چيز مي‌توان خريد.
36- ابوعلي سينا: ادب حقيقي آن است که همه‌ي رذايل اخلاقي را از بين ببرد.
37- آگاتا کريستي: آنقدر که تشويق مؤثر است، تنبيه نيست.
منبع:www.sazemanefarhangi.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image