راحت ترين و لذيذترين شيوهي پخت زبان
-(5 Body)
|
راحت ترين و لذيذترين شيوهي پخت زبان
Visitor
524
Category:
دنياي فن آوري
زبان گاو وگوساله جزو انواع غذاهاي لذيذ و مقوي و سرشار از آهن به شمار ميآيد و علاوه بر اينکه براي کودکان و نوجوانان در حال رشد بسيار مفيد است ،ميتواند غذاي شيک و شکيلي براي مهمانيهاي شما باشد و در سفرهي غذايي خانواده جاي گيرد. هر زبان متوسط گاو را براي 4 نفر در نظر بگيريد و بسته به تعداد مهمانها آماده کنيد به طوري که اضافههاي انتهايي زبانها را جدا کرده، شسته و به همان شکل در زود پز با کمي پياز داغ ومقداري آب که از روي زبان ها رد شده باشد،بپزيد.بهتر است در اين مرحله به زبانها نمک نزنيد تا خوب پخته شوند. پس از نيم ساعت زبان ها را از زود پز در آورده ودر ظرفي قرار دهيد تا کمي سرد شوند و سپس پوست زبانها را که پس از پخته شدن به راحتي جدا ميشوند را برداشته و آنها را با يک چاقوي تيز حلقهحلقه برش دهيد. آب داخل زود پز را به همراه زبانهاي حلقه شده به قابلمه اي مناسب منتقل کرده و در اين مرحله ،هم ميتوانيد به اين مواد يک بسته سوپ قارچ اضافه کنيد و هم ميتوانيداز سس سفيد (يک ليوان شير،يک قاشق غذا خوري آرد سفيد،کره و مقداري خامه که پس از حل کردن آرد در شير ،روي شعله گاز خوب به هم ميزنيد تا قوام بياد سپس مقداري کره و خامه اضافه ميکنيد) استفاده نماييد و روي شعله گاز بگذاريد تا با هم پخته شوند و جا بيفتد. منبع:www.cloob.com /س
|
|
|