مواد لازم
پياز داغ: 3 قاشق سوپخوري
گوشت :300 گرم، خورشي
آلوچه : 15 عدد
لوبيا چشم بلبلي : يك دوم پيمانه
محلول زعفران : 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه
گوشت را در پياز داغ تفت دهيد تا آب آن كشيده شود، سپس 2 پيمانه آب اضافه كنيد تا نيم پز شود. لوبيا را كه از 2 ساعت قبل خيسانده ايد و آلوچه خورشي را اضافه كرده و خورش را بپزيد تا جا بيفتد. در آخر محلول زعفران را اضافه كنيد.
نكته
ــ اين غذا متعلق به شهر اردبيل مي باشد.
ــ نوعي خورش است كه با پلو سرو مي شود.
منبع:هنر آشپزي،شماره 55/خ