مواد لازم براي 2 نفر:
خمير هزارلا : 250 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
سينه مرغ يا بوقلمون پخته: 200 گرم
ژامبون مرغ : 100 گرم
آب پرتقال يا ليمو :2 قاشق سوپخوري
نمك : 1 قاشق چايخوري
كنسرو ذرت: 4 قاشق سوپخوري
مرزه، ترخان خشك : 1 قاشق سوپخوري
خامه غليظ : 200 گرم
طرز تهيه:
خمير را به شكل مستطيل به قطر 1 سانتي متر باز كنيد و كناره هاي خمير را برش بزنيد تا يك مستطيل صاف داشته باشيد. فر را در دماي 200 درجه سانتي گراد روشن كنيد تا گرم شود. سيني فر را چرب كنيد، سپس مستطيل را از وسط به دو قسمت تقسيم كنيد و بعد از كناره هاي هر كدام دو نوار به قطر يك سانتيمتر ببريد. حالا دو مربع بزرگ و چهار نوار باريك داريد. كمي سفيده روي مربع ها بماليد و هر دو نوار را به موازات هم روي يك مربع در وسط مربع قرار دهيد، سپس روي خمير زرده تخم مرغ بماليد و به مدت18 دقيقه در فر بپزيد تا خمير ورقه شود. سينه مرغ را خرد كنيد و دركاسه اي بريزيد و ژامبون مرغ، آب ليمو، نمك، ذرت، مرزه، ترخان و خامه را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. خمير را از وسط نصف كرده مخلوط را وسط آن بريزيد و آن را سرو كنيد. اين غذا سرد سرو مي شود ولي اگرمايل بوديد آن را گرم سرو كنيد، آن را چند دقيقه در مايكروويو قرار دهيد در حدي كه خامه آن گرم شود.
منبع:هنر آشپزي،شماره 55/خ