جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ناپلئون سينه مرغ با بوقلمون
-(7 Body) 
ناپلئون سينه مرغ با بوقلمون
Visitor 511
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 2 نفر:

خمير هزارلا : 250 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
سينه مرغ يا بوقلمون پخته: 200 گرم
ژامبون مرغ : 100 گرم
آب پرتقال يا ليمو :2 قاشق سوپخوري
نمك : 1 قاشق چايخوري
كنسرو ذرت: 4 قاشق سوپخوري
مرزه، ترخان خشك : 1 قاشق سوپخوري
خامه غليظ : 200 گرم

طرز تهيه:

خمير را به شكل مستطيل به قطر 1 سانتي متر باز كنيد و كناره هاي خمير را برش بزنيد تا يك مستطيل صاف داشته باشيد. فر را در دماي 200 درجه سانتي گراد روشن كنيد تا گرم شود. سيني فر را چرب كنيد، سپس مستطيل را از وسط به دو قسمت تقسيم كنيد و بعد از كناره هاي هر كدام دو نوار به قطر يك سانتيمتر ببريد. حالا دو مربع بزرگ و چهار نوار باريك داريد. كمي سفيده روي مربع ها بماليد و هر دو نوار را به موازات هم روي يك مربع در وسط مربع قرار دهيد، سپس روي خمير زرده تخم مرغ بماليد و به مدت18 دقيقه در فر بپزيد تا خمير ورقه شود. سينه مرغ را خرد كنيد و دركاسه اي بريزيد و ژامبون مرغ، آب ليمو، نمك، ذرت، مرزه، ترخان و خامه را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. خمير را از وسط نصف كرده مخلوط را وسط آن بريزيد و آن را سرو كنيد. اين غذا سرد سرو مي شود ولي اگرمايل بوديد آن را گرم سرو كنيد، آن را چند دقيقه در مايكروويو قرار دهيد در حدي كه خامه آن گرم شود.

منبع:هنر آشپزي،شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image