جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني دانمارکي
-(1 Body) 
شيريني دانمارکي
Visitor 499
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

شکر/55 گرم
مايه خمير/10 گرم
شير سرد/يک و يک سوم پيمانه
تخم مرغ /3عدد
نمک /نصف قاشق چايخوري
آرد/680 گرم
مارگارين /500 گرم
تخم مرغ اضافه براي روي شيريني/1 عدد

طرز تهيه :

يک قاشق شکر را به اضافه مايه خمير و 3 قاشق سوپخوري آب ولرم در ظرفي بريزيد و در جاي گرم قرار دهيد تا عمل بيايد. در ظرفي ديگر شير ، تخم مرغ ، نمک و شکر را مخلوط کنيد . مايه خمير را به آن اضافه کنيد.سپس آرد را به تدريج به اين مخلوط اضافه کرده ورز دهيد تا مايه خمير صاف و يکدستي به دست آيد. خمير را 10 دقيقه استراحت دهيد . مارگارين را با دست ورز داده يا از رنده درشت رد کنيد و به شکل مربع درآوريد. خمير را با وردنه باز کرده ، کره را وسط خمير قرار دهيد و به صورت بقچه تا کنيد. روي ميز آرد پاشيده خمير را باز کنيد و سه لا تا بزنيد به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد . سپس خمير را باز کنيد اين بار پنج لا تا کنيد. بعد از 20 دقيقه استراحت مي توانيد در يخچال ، اين عمل را مجددا تکرار کنيد . بعد از استراحت مجدد، خمير را به ضخامت 2 ميلي متر باز کرده به شکل مورد نظر برش داده وداخل سيني فر قرار دهيد .در مرکز خمير کمي کرم وانيل ريخته و به خمير فرم دهيد به طوري که کرم پوشش داده شود.
روي سيني را با نايلون بپوشانيد تا خمير پف کند . بعد از اين مرحله به آرامي روي شيريني ها با برس تخم مرغ اضافي را بماليد. سپس سيني را در فر 200 درجه قرار دهيد . بعد از 15 دقيقه شيريني آماده است . روي شيريني را مي توان بعد از پخت با شربت نيز آغشته کرد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 41
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image