مواد لازم :
شکر/55 گرم
مايه خمير/10 گرم
شير سرد/يک و يک سوم پيمانه
تخم مرغ /3عدد
نمک /نصف قاشق چايخوري
آرد/680 گرم
مارگارين /500 گرم
تخم مرغ اضافه براي روي شيريني/1 عدد
طرز تهيه :
يک قاشق شکر را به اضافه مايه خمير و 3 قاشق سوپخوري آب ولرم در ظرفي بريزيد و در جاي گرم قرار دهيد تا عمل بيايد. در ظرفي ديگر شير ، تخم مرغ ، نمک و شکر را مخلوط کنيد . مايه خمير را به آن اضافه کنيد.سپس آرد را به تدريج به اين مخلوط اضافه کرده ورز دهيد تا مايه خمير صاف و يکدستي به دست آيد. خمير را 10 دقيقه استراحت دهيد . مارگارين را با دست ورز داده يا از رنده درشت رد کنيد و به شکل مربع درآوريد. خمير را با وردنه باز کرده ، کره را وسط خمير قرار دهيد و به صورت بقچه تا کنيد. روي ميز آرد پاشيده خمير را باز کنيد و سه لا تا بزنيد به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد . سپس خمير را باز کنيد اين بار پنج لا تا کنيد. بعد از 20 دقيقه استراحت مي توانيد در يخچال ، اين عمل را مجددا تکرار کنيد . بعد از استراحت مجدد، خمير را به ضخامت 2 ميلي متر باز کرده به شکل مورد نظر برش داده وداخل سيني فر قرار دهيد .در مرکز خمير کمي کرم وانيل ريخته و به خمير فرم دهيد به طوري که کرم پوشش داده شود.
روي سيني را با نايلون بپوشانيد تا خمير پف کند . بعد از اين مرحله به آرامي روي شيريني ها با برس تخم مرغ اضافي را بماليد. سپس سيني را در فر 200 درجه قرار دهيد . بعد از 15 دقيقه شيريني آماده است . روي شيريني را مي توان بعد از پخت با شربت نيز آغشته کرد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 41
/س