مواد لازم : (براي 4 نفر)
سبزيجات: 500 گرم (شامل جعفري، شويد، گشنيز، اسفناج و پيازچه)
برنچ: 100 گرم
نخود: 100 گرم
لوبيا: 100 گرم
عدس: 100 گرم
گوشت گاو يا گوسفند: 500 گرم
پياز بزرگ: 3 عدد
زردچوبه: نصف قاشق چايخوري
روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهيه:
نخود، لوبيا و عدس را 4 تا 5 ساعت در آب بخيسانيد. پيازها را خرد کنيد و در روغن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. گوشت را نيز خرد کنيد و همراه با پياز تا زماني که رنگش تغيير کند. لپه، لوبيا، عدس، زردچوبه، نمک، فلفل و آب داغ را به مخلوط گوشت و پياز اضافه کنيد و آن را 1 ساعت روي شعله بگذاريد. برنج را بشوئيد و آن را به آش اضافه کرده و به مدت 20 تا 30 دقيقه ديگر حرارت دهيد. سبزيجات را شسته و خرد کنيد. آنها را نيز در آش ريخته و 10 تا 15 دقيقه ديگر حرارت دهيد. چند دقيقه يک بار آن را هم بزنيد و در صورت ضرورت در حين کار آب اضافه کنيد
منبع: www.ircook.com/س