مواد لازم
ماهي قزل آلا : 1 عدد (به تعداد نفرات)
گوجه فرنگي حلقه شده : 2 عدد
ليمو ترش تازه حلقه شده :1 عدد
نمک : به مقدار لازم
پودر زنجبيل : به مقدار لازم
سير و شويد تازه : به مقدار لازم
طرز تهيه
بهترين روش براي طبخ ماهي قزل آلا به اين نحو است که ماهي را شسته و بعد از تميز کردن داخل شکم آن ، کمي سير تازه بماليد ، مقداري پودر زنجبيل و نمک به آن بزنيد و مقداري شويد تازه درون شکم قرار داده ، بگذاريد يک ساعت داخل يخچال بماند .
بعد از يک ساعت ماهي را از يخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمي روغن (حدود نصف قاشق غذاخوري روغن زيتون) روي آن بماليد.
روي کاغذ آلومينيوم چند حلقه گوجه فرنگي بگذاريد ، بعد چند حلقه ليمو ترش ، سپس ماهي را روي گوجه و ليمو ترش قرار دهيد و بعد دوباره چند حلقه ليمو ترش و گوجه فرنگي روي ماهي بچينيد و سپس کاغذ را محکم ببنديد و در فر روي ميله هاي وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتيگراد قرار دهيد ؛ در مدت نيم ساعت يا 45 دقيقه ماهي آماده مي شود ، عصاره گوجه و ليمو ترش به خورد ماهي مي رود که بسيار خوشمزه است .
نکته قابل توجه :
افراد با کلسترول بالا نبايد پوست ماهي را استفاده کنند.
منبع:www.ircook.com/س