مواد لازم براي چهار نفر:
فيله مرغ : 500 گرم
قيسي : 250 گرم
گردو: 100 گرم
كره : 50 گرم
پياز : 1 عدد
محلول زعفران : يك دوم قاشق چايخوري
روغن مايع : 3 قاشق سوپخوري
آرد :1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
ابتدا فيله ها را دانه دانه لاي سلفون گذاشته و بكوبيد تا كمي پهن شوند، ولي پاره نشوند. قيسي و گردو را چرخ كنيد. روي هر فيله را كمي با كره چرب كنيد ومقداري از مخلوط گردو و قيسي بريزيد و رول كنيد. روغن و كره را داخل تابه اي گرم شده بريزيد وفيله ها را كمي تفت دهيد، بعد محلول زعفران را اضافه كنيد و براي چند دقيقه در تابه را بگذاريد. در صورت تمايل در هنگام سرو روي فيله هاي گرم كمي خامه بريزيد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 55/خ