مواد لازم
پاستا :500 گرم
ميگوي ريز : 200 گرم، پاك شده
پياز : 1 عدد
گشنيز : 2 قاشق سوپخوري، ساطوري
زردچوبه : 1 قاشق چايخوري
روغن : 4 قاشق سوپخوري
كره: 50 گرم
خامه : 200 گرم
پنير پارمزان يا پيتزا : 100 گرم
طرز تهيه
پاستا را 12 دقيقه در محلول آب و نمك و روغن بجوشانيد.
ميگو، پياز، زردچوبه، نمك، فلفل و گشنيز را در غذاساز ريخته و خمير كنيد. 2 قاشق غذاخوري از آرد سوخاري را به مايه كوفته اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. مايه ميگو را به شكل كوفته هاي كوچك درآورده، سپس در باقي آرد سوخاري بغلتانيد. كوفته ها را 5 دقيقه در روغن سرخ كنيد تا همه جاي آن طلايي شود. كره را دريك ظرف كوچك آب كرده و خامه را اضافه كنيد. قبل از اينكه خامه بجوشد پنير، نمك و فلفل را اضافه كرده و از روي شعله برداريد. پاستا را آبكش كنيد. در ظرف بكشيد وكوفته وسس را روي آن بدهيد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 55/خ