مواد لازم:
برنج
ماهيچه يا مرغ يا زبان گوساله/ به اندازه کافي
رشته/ به ميزان لازم
روغن کرمانشاهي/ به ميزان لازم
زيره سياه کرمان (نکوبيده)/ 1 قاشق غذاخوري
دارچين/ به قدر کافي
زعفران دم کرده
نمک و روغن/ به ميزان لازم
کشمش و خرما و پياز سرخ شده/ براي روي پلو
طرز تهيه :
برنج را يا به صورت کته و يا آبکش تهيه کنيد قبل از اينکه آب کته به جوش رود و يا اگر آبکش کرديد قبل از اينکه برنج را روي صافي بريزيد بايستي رشته را اضافه کنيد. زيره سياه را لابه لاي برنج بپاشيد و بگذاريد برنج دم بکشد. ماهيچه را زير پلو بگذاريد و روي آن را با کفگير پلو بکشيد و با نمک پاش دارچين بپاشيد و دوباره پلو بکشيد و باز هم دارچين بپاشيد و اين کار را تا زماني که ديس پر مي شود تکرار کنيد. از کشمش و خرما و پياز سرخ شده و يا به پياز و سير پخته براي روي برنج استفاده کنيد. از آب ماهيچه به عنوان سس برنج استفاده کنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س