مواد لازم :
گوشت بره :1 عدد
كره: 150 گرم
روغن : 150 گرم
ماكاروني: 1 بسته
جگر بره :3 عدد
پوست نارنج: 1 فنجان
رب گوجه فرنگي: 1 قاشق سوپخوري
پياز داغ عسلي: 2.5 قاشق سوپخوري
بادام: 1.5 قاشق سوپخوري
پسته: 1.5 قاشق سوپخوري
فلفل: قدري
نمك: قدري
طرز تهيه :
جگر بره را ريز خرد کرده و با پياز سرخ کرده کمي سرخ ميکنيم و کمي نمک و فلفل ميزنيم ، بعد رب گوجه فرنگي را در نصف ليوان آب حل ميکنيم و داخل جگر ميريزيم ، بعد از يکي دو جوش از روي آتش بر ميداريم و ماکاروني را در آب جوش و کمي نمک چند جوش ميدهيم در صافي ميريزيم تا آب آن برود ، بعد ماکاروني را با جگر مخلوط ميکنيم و خلال بادام و پسته و نارنج را نيز ميريزيم و کمي نمک و فلفل ميزنيم و تمام مواد را خوب مخلوط ميکنيم و بره را بدقت تميز مي کنيم و ميشوئيم داخل شکم بره را کمي نمک و فلفل ميزنيم و با مواد آماده شده پر مي کنيم و زير شکم بره را ميدوزيم ، بعد روغن را در ظرف متناسبي ميريزيم و روي آتش ميگذاريم تا داغ شود و اطراف بره را در روغن سرخ ميکنيم تا طلائي شود سپس 2 تا 3 ليوان آب در آن ريخته و در ظرف را مي بنديم تا بره آهسته بجوشد و بپزد بطوريکه زياد له نشود و بعد از پختن نصف ليوان آب داشته باشد ، در صورتيکه با مقدار آب فوق پخته نشد مقداري آب اضافه ميکنيم و در اواخر طبخ کمي نمک به بره ميزنيم و بره را درسته در ديس مي گذاريم .
ممکن است سس بره را ساده و يا با کمي رب گوجه فرنگي مخلوط کنيم و روي بره بدهيم و اطراف بره را با گوجه فرنگيهاي ريز يک اندازه سرخ شده و جهفري تزيين کنيم .
ممکن است به مايه جگر و ماکاروني يک قاشق سوپخوري شکر 2 تا 3 قاشق سوپخوري آبليمو بريزيم آبليمو و شکر را با جگر و ماکاروني يکي دو جوش ميدهيم .
منبع: www.ircook.com/خ