مواد لازم :
ميگوي پاک شده: نيم کيلو
سير: يک بوته
گشنيز: 150 گرم
شنبليله: 150 گرم
تمبرهندي: نصف بسته
پياز : يک عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه: به ميزان دلخواه
رب گوجه فرنگي يا آب گوجه فرنگي : يک قاشق سوپخوري - يک فنجان
طرز تهيه :
ميگوها را کاملاً پاک کرده و مي شوييم . پياز را خرد مي کنيم و با 3 قاشق سوپخوري روغن، کمي تفت مي دهيم. سپس سير ، شنبليله و گشنيز را خرد کرده و با پياز کمي تفت مي دهيم . ميگوها را با کمي زرد چوبه ، پودر فلفل و نمک به همراه سبزي ها تفت مي دهيم . بعد شيره تمبرهندي و رب گوجه فرنگي ( يا آب گوجه فرنگي ) را به مواد قبلي اضافه مي کنيم . قليه ميگو را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم . غذا آماده ي سرو است.
منبع:آشپزي ضيافت/خ