جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ته چين زرشک و گردو
-(5 Body) 
ته چين زرشک و گردو
Visitor 484
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

برنج آبکش شده/ 5 پيمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندي/ 350 گرم
زرشک/ 1 پيمانه
گردو نگين شده/ يک و يک دوم پيمانه
ماست چکيده زعفراني/ 1 پيمانه
تخم مرغ/ 4 عدد زرده 1 عدد کامل
پياز رنده شده سرخ شده/ 3 قاشق غذاخوري
روغن مايع براي داخل مواد ته چين /2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
ادويه و زرد چوبه و دارچين/ به مقدار لازم
زعفران سائيده /1/3 قاشق چايخوري

چگونگي تهيه:

ابتدا پياز را با گوشت چرخ کرده و روغن مايع سرخ کردني در ماهي تابه سرخ نموده سپس ادويه و زردچوبه و گردو و زرشک و نمک و دارچين و کمي زعفران حل شده در آب به آن اضافه مي کنيم. سپس در آن را به مدت 10 دقيقه مي گذاريم تا دم بکشد. سپس ماست و تخم مرغ و روغن مايع و زعفران را درون کاسه ريخته با قاشق مخلوط کرده و برنج را اضافه مي کنيم. سپس در قالب مورد نظر چرب شده مي ريزيم. يک لايه برنج ته چين سپس مخلوط ته چين و سپس مجددا برنج ته چين را روي آن مي ريزيم. در فر به مدت 1 الي 1/5 با درجه 350 درجه سانتي گراد يا 175 درجه فارنهايت قرار مي دهيم. لازم به تذکر است روي قالب سليکوني و يا فويل مي پوشانيم و چند سوراخ روي آن ايجاد کرده و نيازي به آب و روغن مجدد روي آن ندارد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image