مواد لازم:
برنج آبکش شده/ 5 پيمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندي/ 350 گرم
زرشک/ 1 پيمانه
گردو نگين شده/ يک و يک دوم پيمانه
ماست چکيده زعفراني/ 1 پيمانه
تخم مرغ/ 4 عدد زرده 1 عدد کامل
پياز رنده شده سرخ شده/ 3 قاشق غذاخوري
روغن مايع براي داخل مواد ته چين /2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
ادويه و زرد چوبه و دارچين/ به مقدار لازم
زعفران سائيده /1/3 قاشق چايخوري
چگونگي تهيه:
ابتدا پياز را با گوشت چرخ کرده و روغن مايع سرخ کردني در ماهي تابه سرخ نموده سپس ادويه و زردچوبه و گردو و زرشک و نمک و دارچين و کمي زعفران حل شده در آب به آن اضافه مي کنيم. سپس در آن را به مدت 10 دقيقه مي گذاريم تا دم بکشد. سپس ماست و تخم مرغ و روغن مايع و زعفران را درون کاسه ريخته با قاشق مخلوط کرده و برنج را اضافه مي کنيم. سپس در قالب مورد نظر چرب شده مي ريزيم. يک لايه برنج ته چين سپس مخلوط ته چين و سپس مجددا برنج ته چين را روي آن مي ريزيم. در فر به مدت 1 الي 1/5 با درجه 350 درجه سانتي گراد يا 175 درجه فارنهايت قرار مي دهيم. لازم به تذکر است روي قالب سليکوني و يا فويل مي پوشانيم و چند سوراخ روي آن ايجاد کرده و نيازي به آب و روغن مجدد روي آن ندارد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س